info@globisbygg.se
Oxelvägen 15 138 31 Älta
+46 72-936 74 75

Alla Tjänster

Målning

Ska du måla om inomhus? Vi hjälper dig gärna med målning. Vi har erfarna Runners inom målning som är på plats och på ett smidigt och professionellt sätt hjälper dig med målning inomhus.

Bygga altan

En altan är ett perfekt val till ditt hus för att få en hemtrevlig plats utomhus. På en altan kan du njuta av solen eller spendera trevliga kvällar. Du kan möblera din altan utefter dina önskemål för att få altanen så bekväm och snygg som möjligt. Behöver du hjälp med att bygga altanen så hjälper vi på dig genom hela processen. Vi delar även med oss av tips inför bygge av altan.

Fasadrenovering

Ska du renovera din fasad? Vi har god kunskap inom alla typer av fasadrenoveringar och våra erfarna Runners hjälper dig utefter dina önskemål för att få din fasad i toppskick.

Tillbyggnad

Att göra en tillbyggnad eller genomföra ett taklyft kan både kännas superkul och ganska rörigt på samma gång. Gör resan enklare och låt en expert leda dig rätt i byggträsket. Träffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag – och allt annat du behöver till din tillbyggnad.